Myynnissä olevat Andarat

Täältä löydät myynnissä olevat Andarat.

Valitse omasi intuitiivisesti ja luota valintaasi.

Andarat muuttavat kaiken valoksi ja lisäävät iloa elämääsi. Varaudu matkaan, mistä et ole voinut edes uneksia. Nämä kaverit ovat puhdasta magiaa.

Pienet kuvaukset Andara -kuvien kohdalla on vain jäävuoren huippu siinä, miten se voi helpottaa sinua.

Andararoita käytetään, jotta pääsemme tietoisuuden suurempaan ulottuvuuteen. Andara avaa ja puhdistaa jokaisen chakran ja hävittää kaikenlaisen negatiivisuuden. Parantavat värinät ovat hämmästyttäviä, eivät tästä maailmasta. Andara energia auttaa pääsemään kaikkeen universaaliin tietoon ja nopeuttaa huomattavasti henkistä kehitystä. Andara on yksi parhaista avuista kanavointiin. Andara on myös täydellinen parantamiseen.

Andaran kiteet ovat muinaisia ​​parantavia kiteitä, jotka ovat olleet olemassa pitkän ajan ja joiden uskotaan olleen käytössä Atlantiksen ja Lemurian parantavissa temppelissä, mutta vasta viime vuosina ne on löydetty ja tunnistettu länsimaissa voimakkaana parantajana ja ylösnousemuksen edistäjinä. Ne ovat kaikki heliocentrisiä, mikä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että ne absorboivat ja heijastavat valoa, minkä vuoksi ne ovat niin suosittu valinta parantajille ja keräilijöille. Suosio ei perustu pelkästään kauneuteen. Energiat ovat erittäin voimakkaita ja voivat olla varsin intensiivisiä, mutta aina myönteisiä, kun työskentelet Andaroiden kanssa.

Kuvaus on vain yleinen suuntaviiva, mitä Andara tekee ja antaa, sillä jokaisen matka Andaran kanssa on ainutlaatuinen.

Se, mitä koet riippuu sinusta ja siitä, mihin olet valmis.  Ole valmis elämäsi suurimpaan matkaan!

Andaroilla on oma Facebook sivu: https://www.facebook.com/mysticalandara/

Tutustu myös: http://www.dragomaani.com/andarat/

Tervetuloa!