Myynnissä olevat Andarat

Arcturian Valo 370 g 415 € Kuten nimestä viitataan, voimakkaat arkturilaiset energiat tuovat yhdeksännen ulottuvuuden energian sekä korkeammat energiat elämäämme. Hyvin korkea värähtelytaajuus ja linjaus. Opaali, enkelimäinen aura tuo näihin Andaroihin ihan oman laadun ja energian. Valkea valo hohtaa sateenkaaren eri väreissä ja vaihtaa hetkessä kullanhohtoon. Tämä säteilee enkeleitä ja hengellisyyttä, tuo rauhaa, valoa ja parantumista. Kohottaa sielua ja auttaa levittämään siipensä.

Aqua Blue 259,6 g 245 € Aqua Blue Tämä on enkeliandara, joka luo upean Enkelikentän ympärillesi. Tuo yksilön Lähteen yhteyteen,. Mahdollisuus vastaanottaa, nousta ja integroida Lähteen potentiaalia, jonka enkelitietoisuus tuo esiin. Aqua Blue avaa rajoittamattoman tietoisuuden tähtiportiin. Aqua-sinisellä on valtavan korkea sydämen taajuus. AA-Gabriel, AM-Lady Nada ovat läsnä tässä energiassa. Neljäs, viides, kahdeksas chakra aktivoituvat.

Lemurian Amber Andara 640 g 775 € Kuin itse valo, joka on muuttunut elämään. Kosmoksen elämänenergia hehkuu sisäpuolelta ja parantaa sitä ympäröivää elämää uskomattomalla voimalla.

Arcturian Valo 88,8 g 215 € Kuten nimestä viitataan, voimakkaat arkturilaiset energiat tuovat yhdeksännen ulottuvuuden energian sekä korkeammat energiat elämäämme. Hyvin korkea värähtelytaajuus ja linjaus. Opaali, enkelimäinen aura tuo näihin Andaroihin ihan oman laadun ja energian. Valkea valo hohtaa sateenkaaren eri väreissä ja vaihtaa hetkessä kullanhohtoon. Tämä säteilee enkeleitä ja hengellisyyttä, tuo rauhaa, valoa ja parantumista. Kohottaa sielua ja auttaa levittämään siipensä.

Arcturian Valo 88,8 g 215 € Kuten nimestä viitataan, voimakkaat arkturilaiset energiat tuovat yhdeksännen ulottuvuuden energian sekä korkeammat energiat elämäämme. Hyvin korkea värähtelytaajuus ja linjaus. Opaali, enkelimäinen aura tuo näihin Andaroihin ihan oman laadun ja energian. Valkea valo hohtaa sateenkaaren eri väreissä ja vaihtaa hetkessä kullanhohtoon. Tämä säteilee enkeleitä ja hengellisyyttä, tuo rauhaa, valoa ja parantumista. Kohottaa sielua ja auttaa levittämään siipensä.

Celestial Green Blue / SeaGreen Andara 389,8 g 425 € Tuo yhteen korkeimman sydämen ja kurkku chakra-energian, joka yhdistää kommunikaation lahjat uskomattomalla tavalla. AE Michaelin vaikutus autaa energioiden sulautumiseen ja mahdollistaa ulospäin suuntautuvan viestinnän virtaaman sielun syvyyksistä. Tuo armon energian. AA-Michael sekä Äiti Maria energiat. Avaa, aktivoi ja vaikuttaa 10., 11., 12., 13., 14. Chakraan.

Arcturian Light 300 g, 425 € Kuten nimestä viitataan, voimakkaat arkturilaiset energiat tuovat yhdeksännen ulottuvuuden energian sekä korkeammat energiat elämäämme. Hyvin korkea värähtelytaajuus ja linjaus. Opaali, enkelimäinen aura tuo näihin Andaroihin ihan oman laadun ja energian. Valkea valo hohtaa sateenkaaren eri väreissä ja vaihtaa hetkessä kullanhohtoon. Tämä säteilee enkeleitä ja hengellisyyttä, tuo rauhaa, valoa ja parantumista. Kohottaa sielua ja auttaa levittämään siipensä.

Tanzanite Fire, vajaa 1 kg 850 € Tansaniitti Fire ydin säteily on täynnä violettiliekkiä muuntaen vanhan paradigman seuraavaan oktaaviin ja valoon. Puhdistaa vanhat uskomukset ja uudistaa.

Celestial Green Blue / SeaGreen Andara 239 g 195 € Tuo yhteen korkeimman sydämen ja kurkku chakra-energian, joka yhdistää kommunikaation lahjat uskomattomalla tavalla. AE Michaelin vaikutus autaa energioiden sulautumiseen ja mahdollistaa ulospäin suuntautuvan viestinnän virtaaman sielun syvyyksistä. Tuo armon energian. AA-Michael sekä Äiti Maria energiat. Avaa, aktivoi ja vaikuttaa 10., 11., 12., 13., 14. Chakraan.

Helidor Andara 343,1 g 355 € Dynaaminen Heliodor säteilee hengellistä lämpöä sekä jumalallista elinvoimaa ja tahtoa. Iloisissa resonoivissa sävyissä kaikki on mahdollista, aina läsnä olevaa.

Camelot Champagne yli 500 g 575 € Camelot Samppanja Andara luo sinut takaisin ihmettelyn tilaan, palauttamalla iloa, viattomuutta ja upeutta sinuun ja elämääsi. Camelot Champagne rakentaa yhteisöä ja luo mahdollisuuksia. Camelotilla on universaalia tietoa. Se avaa sydämen.

Camelot Champagne yli 500 g 575 € Camelot Samppanja Andara luo sinut takaisin ihmettelyn tilaan, palauttamalla iloa, viattomuutta ja upeutta sinuun ja elämääsi. Camelot Champagne rakentaa yhteisöä ja luo mahdollisuuksia. Camelotilla on universaalia tietoa. Se avaa sydämen.

Arcturian Valo 78,2 g 195 € Kuten nimestä viitataan, voimakkaat arkturilaiset energiat tuovat yhdeksännen ulottuvuuden energian sekä korkeammat energiat elämäämme. Hyvin korkea värähtelytaajuus ja linjaus. Opaali, enkelimäinen aura tuo näihin Andaroihin ihan oman laadun ja energian. Valkea valo hohtaa sateenkaaren eri väreissä ja vaihtaa hetkessä kullanhohtoon. Tämä säteilee enkeleitä ja hengellisyyttä, tuo rauhaa, valoa ja parantumista. Kohottaa sielua ja auttaa levittämään siipensä.

Ethereal Mint Andara 550 € Ethereal Mints tuo esille vapauden pyhän resonanssin. Ystävällisyydellä, vieraanvaraisuudella ja ilolla, vastaanottavalla ja kutsuvalla, omaksumalla ja tunnustamalla jumalallinen kipinä kaikessa ja jokaisessa meissä.

Arcturian Valo 104 g 260 € Kuten nimestä viitataan, voimakkaat arkturilaiset energiat tuovat yhdeksännen ulottuvuuden energian sekä korkeammat energiat elämäämme. Hyvin korkea värähtelytaajuus ja linjaus. Opaali, enkelimäinen aura tuo näihin Andaroihin ihan oman laadun ja energian. Valkea valo hohtaa sateenkaaren eri väreissä ja vaihtaa hetkessä kullanhohtoon. Tämä säteilee enkeleitä ja hengellisyyttä, tuo rauhaa, valoa ja parantumista. Kohottaa sielua ja auttaa levittämään siipensä.

Merlin Andara 312 g 375 € Tässä andarassa on taikuuden energia. Se tuo sinulle näkyjä ja ilmestyksiä. Merlinin valo herättää salaisuuksien alkemiaa ja palauttaa kuninkaalliset valtuudet. Merlinin valo antaa pääsyn moniin ulottuvuuksiin. Se herättää isoäitien viisautta. AA-Raphael, AM-Babaji ovat näissä energioissa. Neljäs Chakra aktivoituu.

Cobalt Blue/Elestial Sapphire Andara 1,35 kg 990 € Tämä Andara on puhtaan "Blue Ray" -kanava. Universaalin ydin, sen värähtely on holografinen virta, rajaton, kuten me. Säilyttää myös Saint Germainein transmutaation / puhdistuksen ja violettivalon. Palauttaa armon, rauhan, harmonian, hyväksynnän ja myötätunnon. Se tuo mukanaan rauhanomaisen muutoksen Se on jumalallisen energian kanava.

Ethereal Mint Andara 1 kg 880 € Ethereal Mints tuo esille vapauden pyhän resonanssin. Ystävällisyydellä, vieraanvaraisuudella ja ilolla, vastaanottavalla ja kutsuvalla, omaksumalla ja tunnustamalla jumalallinen kipinä kaikessa ja jokaisessa meissä.

Green Tara 290 g 295 €

Amethyst Andara 240 g 195 € Auttaa avaamaan kolmannen silmän ja parantaa intuitiota.

Deep Purple 20 g 50 € Voimakas ja maaginen. Poistaa ja suojelee negatiivisuudelta. Vapauttaa kaikesta, mikä sinua ei enää palvele.

Violet Sovereign Amethyst 262 g 260 €

Tangerine Solar Fire 77,5 g 190€

Tangerine Solar Fire 77,5 g 190€ Poistaa kaikki menestyksen esteet. Sisäenergia, lujuus, kirkkaus ja tahto. Tuo elemään vaurautta ja menestystä, jos se on puhtaasta sielusta toivottu. Antaa ykseyden ja yhteyden tunteen kaikkien kanssa. Tuo auringonvalon maahan. Tämä jumalainen ja voimakas, joka aktivoi jumalaisen Ruby Ray: n, joka on käytännössä juurichakran puhdistus. Pitää sisällään sekä jumalallista maskuliinia että naisenergiaa. Se luo harmoniaa ja tasapainoa sytyttämällä sielun halun (tavoitteiden)

Holy Grail Andara 54,4 g 136 € Tämä Andara on sille, joka haluaa valmistaa täydellisesti, pyhittää ja siunata heidän fyysisen kehonsa eli "aluksen", kalkin puhtaaksi sielulliseksi vastaanottavaksi alukseksi, joka avautuu saadakseen Jumalalliset siunaukset, valon ja lahjat.

Cosmic Ice Valon väri, joka läpäisee kaiken todellisuuden, ylittää ajan ja tilan ja paljastaa todellisen luontomme. Tämä on viisauden ja keskittymisen kanava. Siinä on selkeyden ja loistokkuuden energia. Nämä aktivoivat myös puhtaan timantti valokoodi värähtely taajuudet kevyeksi olemukseksi ja puhdistavat solumuistiin vääristymiä puhdistukselle korkeammalle itsemme / hengen / sielun toteutusprosessille.

Crist Light 15,8 g Taivaallinen Kristus Valo. Taivaallinen kulta kääntää "Taivaan valon" atomin tasolle. Kultaisen / keltaisen auringonvalon väri, sen läsnäolo kohottaa kaiken sen säteilyllä. Jumalan sananjulkaisijana tunnettu Andara helpottaa yhteyden muodostamista ja ottamista lähteeseen. Sellaisena se myös vahvistaa luovuutta ja intuitiota. Tämä Andara liittyy myös arch-enkeli Gabrieliin ja välittää viestin, että "Jumala on minun voimani".

Seafoam Seafoam Andara puhdistaa perimämme mahdollisista ongelmista, jotka ovat edelleen olemassa meiltä aiemmista elämistä ja esi-isiemme elämästä. Se uudistaa solumuistin, kun se puhdistaa kehon, mielen ja hengen. Seafoam on kuin syöksy mereen ja Äiti Maahan: vesi ja suola, jotka ovat yhdessä luoneet elämää kunnioittaen Divine Feminineä. Seafoam Andara, puhdistaa ja jälleenrakentaa solumuistin, auttaa meitä ilmentämään emotionaalista rauhallisuutta ja vakautta sekä auttaa meitä kävelemään tiemme voimalla

Black Patinum 52,5g 131 € Tämä on todella voimakas Andara, ja aivan erilainen, koska se menee suoraan sydämeesi, avaamaa sydämesi enemmän, tyhjentämällä Galaktisen Karman ja kärsimysenergiaa, joka oli syvästi ankkuroitu soluaapankkeihin / muistiin. Harvinainen ja kaunis.

Sirian Star Gate, 13,4 g 33 € Palauttaa armon, rauhan, harmonian, hyväksynnän ja myötätunto. Se tuo mukanaan rauhanomaisen muutoksen Se on jumalallisen energian kanava. Se pitää yllä pyhää äiti energiaa. Arkkienkeli Michael työskentelee kurkku chakran auttaa tekemään hyvää. Aktivoi 5., 12., 15. Chakra.

Raspberry 52,2 g 130 € Hellä, mutta vahva. Auttaa sinua olemaan samassa rytmissä luonnon kanssa. Auttaa puhdistamaan vanhat uskomukset ja puhkeamaan kukkaan ja tulemaan siksi ihmiseksi, joka todella olet.

Black Platinum

Opal Solar Fire 10,4 g 26 € Poistaa kaikki menestyksen esteet. Sisäenergia, lujuus, kirkkaus ja tahto. Tuo elemään vaurautta ja menestystä, jos se on puhtaasta sielusta toivottu. Antaa ykseyden ja yhteyden tunteen kaikkien kanssa. Tuo auringonvalon maahan. Tämä jumalainen ja voimakas, joka aktivoi jumalaisen Ruby Ray: n, joka on käytännössä juurikakran puhdistus. Pitää sisällään sekä jumalallista maskuliinia että naisenergiaa. Se luo harmoniaa ja tasapainoa sytyttämällä sielun halun (tavoitteiden) liekin

Cosmic Ice 24,6 g, 60 € Valon väri, joka läpäisee kaiken todellisuuden, ylittää ajan ja tilan ja paljastaa todellisen luontomme. Tämä on viisauden ja keskittymisen kanava. Siinä on selkeyden ja loistokkuuden energia. Nämä aktivoivat myös puhtaan timantti valokoodi värähtely taajuudet kevyeksi olemukseksi ja puhdistavat solumuistiin vääristymiä puhdistukselle korkeammalle itsemme / hengen / sielun toteutusprosessille.

Violet Sovereign Amethyst

Orange Solar Fire 5,1 g 15 € Poistaa kaikki menestyksen esteet. Sisäenergia, lujuus, kirkkaus ja tahto. Tuo elemään vaurautta ja menestystä, jos se on puhtaasta sielusta toivottu. Antaa ykseyden ja yhteyden tunteen kaikkien kanssa. Tuo auringonvalon maahan. Tämä jumalainen ja voimakas, joka aktivoi jumalaisen Ruby Ray: n, joka on käytännössä juurikakran puhdistus. Pitää sisällään sekä jumalallista maskuliinia että naisenergiaa. Se luo harmoniaa ja tasapainoa sytyttämällä sielun halun (tavoitteiden) lieki

Christ Light 11 €

Arkkienkeli Mikael 40,4 g 101 € Tämä Andara on nimeltään arkkienkeli Mikael, koska se tuo suojaa, arvostelukykyä, yhdenmukaistamista,oikeudenmukaisuutta, selkeyttä, tarkkuutta.

Merlin Green, 17,2 g 43 €

Heart of Dove, 30 € Dove edustaa Pyhää Henkeä ja sisäistä rauhaa, joka ylittää kaiken ymmärryksen.

Christ Light, 55 € Christ Light Taivaallinen. Taivaallinen kulta kääntää "Taivaan valon" atomin tasolle. Kultaisen / keltaisen auringonvalon väri, sen läsnäolo kohottaa kaiken sen säteilyllä. Jumalan sananjulkaisijana tunnettu Andara helpottaa yhteyden muodostamista ja ottamista lähteeseen. Sellaisena se myös vahvistaa luovuutta ja intuitiota. Tämä Andara liittyy myös arch-enkeli Gabrieliin ja välittää viestin, että "Jumala on minun voimani".

Athenas Wisdom 15 € Hyvin dynaaminen, suojeleva ja voimaannuttava Andara.

Green Tara 60 €

Sirian Stargate 15 € Palauttaa armon, rauhan, harmonian, hyväksynnän ja myötätunto. Se tuo mukanaan rauhanomaisen muutoksen Se on jumalallisen energian kanava. Se pitää yllä pyhää äiti energiaa. Arkkienkeli Michael työskentelee kurkku chakran auttaa tekemään hyvää. Aktivoi 5., 12., 15. Chakra.

Athenas Wisdom, 30 € Hyvin dynaaminen, suojeleva ja voimaannuttava Andara.

Venus Pink 12,9 g 32 €, harvinainen keräilijäkappale Avaa sydämen iloon ja itsensä rakastamiseen. Tämä on sydämen kivi, joka on syvästi yhteydessä jumalatar tietoisuuteen, sekä opettaa kuinka rakastaa ehdoitta.

Elohim 15 €

Merlin Green, 12 €

King of Solomon 30 €

Venus Pink 30,2 g 65 €, harvinainen keräilijäkappale Avaa sydämen iloon ja itsensä rakastamiseen. Tämä on sydämen kivi, joka on syvästi yhteydessä jumalatar tietoisuuteen, sekä opettaa kuinka rakastaa ehdoitta.

Celestial Gold, 40 €

Saint Germaine 16,4 g 41 € Tämä poikkeuksellisen harvinainen ja ainutlaatuinen andara kantaa Saint Germainen ja Lady Portian viidennen ulottuvuuden hopeisen violetin liekin voimaa, yhdistää uuden maapallon energiaan. Herääminen ja valaistumine on vasta alkua matkan kanssa tämän Andaran kanssa, ne, jotka etsivät ymmärrystä ja Jumalan realisoitumista, vetäytyvät tähän energiaan.

Electric Yellow 13 € Tämä o kaikkien lajien "aktivoivin" andara. Aktivoivat DNA-säikeet, avaavat ja laajentavat tietoisuutta, aktivoivat lahjoja ja taitoja, jotta voit jakaa lahjoja maailman ne kanssa.

Trinity 15 €

Celestial Gold, Seafoam, 40 €

Athenas Wisdom, 65 € Hyvin dynaaminen, suojeleva ja voimaannuttava Andara.

Archangel Michael 25 € Tämä Andara on nimeltään arkkienkeli Mikael, koska se tuo suojaa, arvostelukykyä, yhdenmukaistamista,oikeudenmukaisuutta, selkeyttä, tarkkuutta.

45 €

Athenas Wisdom 32 € Hyvin dynaaminen, suojeleva ja voimaannuttava Andara.

Venus Pink 22 g 66 €, harvinainen keräilijakappale Avaa sydämen iloon ja itsensä rakastamiseen. Tämä on sydämen kivi, joka on syvästi yhteydessä jumalatar tietoisuuteen, sekä opettaa kuinka rakastaa ehdoitta.

Violet Sovereign Amethyst 262 g 325 €

Green Tara 290 g, 350 €

Venus Pink

Green Tara 32 €

Christ Light Christ Light Taivaallinen. Taivaallinen kulta kääntää "Taivaan valon" atomin tasolla. Kultaisen / keltaisen auringonvalon väri, sen läsnäolo kohottaa kaiken sen säteilyllä. Jumalan sananjulkaisijana tunnettu Andara helpottaa yhteyden muodostamista ja ottamista lähteeseen. Sellaisena se myös vahvistaa luovuutta ja intuitiota. Tämä Andara liittyy myös Arkkienkeli Gabrieliin ja välittää viestin, että "Jumala on minun voimani".

Christ Light 21 € Christ Light Taivaallinen. Taivaallinen kulta kääntää "Taivaan valon" atomin tasolla. Kultaisen / keltaisen auringonvalon väri, sen läsnäolo kohottaa kaiken sen säteilyllä. Jumalan sananjulkaisijana tunnettu Andara helpottaa yhteyden muodostamista ja ottamista lähteeseen. Sellaisena se myös vahvistaa luovuutta ja intuitiota. Tämä Andara liittyy myös arch-enkeli Gabrieliin ja välittää viestin, että "Jumala on minun voimani".

Gaia/Brialliant Green

Christ Light 15 € Christ Light Taivaallinen. Taivaallinen kulta kääntää "Taivaan valon" atomin tasolla. Kultaisen / keltaisen auringonvalon väri, sen läsnäolo kohottaa kaiken sen säteilyllä. Jumalan sananjulkaisijana tunnettu Andara helpottaa yhteyden muodostamista ja ottamista lähteeseen. Sellaisena se myös vahvistaa luovuutta ja intuitiota. Tämä Andara liittyy myös arch-enkeli Gabrieliin ja välittää viestin, että "Jumala on minun voimani".

Sirian Stargate Palauttaa armon, rauhan, harmonian, hyväksynnän ja myötätunto. Se tuo mukanaan rauhanomaisen muutoksen Se on jumalallisen energian kanava. Se pitää yllä pyhää äiti energiaa. Arkkienkeli Michael työskentelee kurkku chakran auttaa tekemään hyvää. Aktivoi 5., 12., 15. Chakra.

Athenas Wisdom 15 €, 25 € Hyvin dynaaminen, suojeleva ja voimaannuttava Andara.

Shekina Pink 20 €

Christ Light 35 € Christ Light Taivaallinen. Taivaallinen kulta kääntää "Taivaan valon" atomin tasolla. Kultaisen / keltaisen auringonvalon väri, sen läsnäolo kohottaa kaiken sen säteilyllä. Jumalan sananjulkaisijana tunnettu Andara helpottaa yhteyden muodostamista ja ottamista lähteeseen. Sellaisena se myös vahvistaa luovuutta ja intuitiota. Tämä Andara liittyy myös arch-enkeli Gabrieliin ja välittää viestin, että "Jumala on minun voimani".

Ascended Lilac 15 €

Heart of Orion 35 €

Moon Goddes, Hand of God ja Saint Germaine 15 €/kpl

Merlin Blue 20 € ja 35 €, iso myyty

Ascended Lilac 33 € Viisauden ja uskon jumalallinen olemus ilmeentyy tässä Andarassa.

Athenas Wisdom 35 € Hyvin dynaaminen, suojeleva ja voimaannuttava Andara.

Saint Germaine, Eye of Eye of Metatron 15 €

Cosmic Key 5 - 25 €/kpl Hyvin voimallinen, tasapainottava ja maadoittava Andara. Sisältää kaikki Andaran ominaisuudet.

Hand of God 5 - 20 €/kpl Avaa todella lempeästi sydän Chakran.

5 - 15 €/kpl

10 - 25€/kpl

Lady Nellie/Shiva 30 € Avaa vahvasti intuition. Ja yhdistää 6, 8 ja 9 chakraan.

Indigo Shaman 22 € Tämä Andara on puhdas "Blu Ray" kanava. Yhdistää todella tehokkaasti universumiin sekä omaan loputtomaan voimaamme. Palauttaa armon, rauhan, harmonian, hyväksynnän ja myötätunnon.

5 - 45 €/kpl Heart of the Orion Antaa suuntaviivan javahvuutta elämään. Ultra-puhdistus chakroille ja aurakenttään. Poistaa henkisen sumun, tuo rauhallisen näkökulman omaan elämään.

5 - 35 €/kpl Grat Central Sun Tuo korkeamman valon, viisauden, totuuden ja ymmärryksen. Kun tämän kanssa, työskentelet suoraan Ascended Master Kuthumin ja arkkienkeli Jophielin kanssa, joka auttaa koskettamaan ihmisiä viisaudella ja valaistuksella ja ystävällisyydellä. Edistää päättäväisyyttä, henkistä selkeyttä ja valtaa. Tuo harmoniaa kolmanteen chakraan sekä 12. ja 13. chakraan.

Melchiezedek 15 €

Heart of the Dove 10 €

Great Solar Fire 5 €

Harvinainen Seafoam & Divine Solar Fire 10 €

Green Tara 50 €

Cosmic Key 15 € MYYTY

Shekina Pink 15 € MYYTY

Venus Pink, 65€, harvinainen keräilijäkappale Avaa sydämen iloon ja itsensä rakastamiseen. Tämä on sydämen kivi, joka on syvästi yhteydessä jumalatar tietoisuuteen, sekä opettaa kuinka rakastaa ehdoitta.

Solar Fire Poistaa kaikki menestyksen esteet. Sisäenergia, lujuus, kirkkaus ja tahto. Tuo elemään vaurautta ja menestystä, jos se on puhtaasta sielusta toivottu. Antaa ykseyden ja yhteyden tunteen kaikkien kanssa. Tuo auringonvalon maahan. Tämä jumalainen ja voimakas, joka aktivoi jumalaisen Ruby Ray: n, joka on käytännössä juurikakran puhdistus. Pitää sisällään sekä jumalallista maskuliinia että naisenergiaa. Se luo harmoniaa ja tasapainoa sytyttämällä sielun halun (tavoitteiden)

Solar Fire Poistaa kaikki menestyksen esteet. Sisäenergia, lujuus, kirkkaus ja tahto. Tuo elemään vaurautta ja menestystä, jos se on puhtaasta sielusta toivottu. Antaa ykseyden ja yhteyden tunteen kaikkien kanssa. Tuo auringonvalon maahan. Tämä jumalainen ja voimakas, joka aktivoi jumalaisen Ruby Ray: n, joka on käytännössä juurikakran puhdistus. Pitää sisällään sekä jumalallista maskuliinia että naisenergiaa. Se luo harmoniaa ja tasapainoa sytyttämällä sielun halun (tavoitteiden)

Sirian Stargate 26 € Palauttaa armon, rauhan, harmonian, hyväksynnän ja myötätunto. Se tuo mukanaan rauhanomaisen muutoksen Se on jumalallisen energian kanava. Se pitää yllä pyhää äiti energiaa. Arkkienkeli Michael työskentelee kurkku chakran auttaa tekemään hyvää. Aktivoi 5., 12., 15. Chakra.

Green Tara, 95 € MYYTY

Venus Pink 45 €, harvinainen keräilijäkappale MYYTY Avaa sydämen iloon ja itsensä rakastamiseen. Tämä on sydämen kivi, joka on syvästi yhteydessä jumalatar tietoisuuteen, sekä opettaa kuinka rakastaa ehdoitta.

Merlin Green, 45 € MYYTY

Athenas Wisdom 45 € Myyty

Black Platinium, 100 € Myyty

75 € (myyty)

Smoke, 25 €

Divine Solar fire, 35 € MYYTY Poistaa kaikki menestyksen esteet. Sisäenergia, lujuus, kirkkaus ja tahto. Tuo elemään vaurautta ja menestystä, jos se on puhtaasta sielusta toivottu. Antaa ykseyden ja yhteyden tunteen kaikkien kanssa. Tuo auringonvalon maahan. Tämä jumalainen ja voimakas, joka aktivoi jumalaisen Ruby Ray: n, joka on käytännössä juurikakran puhdistus. Pitää sisällään sekä jumalallista maskuliinia että naisenergiaa. Se luo harmoniaa ja tasapainoa sytyttämällä sielun halun (tavoitteiden)

Sirian Star Gate, 80 € MYYTY Palauttaa armon, rauhan, harmonian, hyväksynnän ja myötätunto. Se tuo mukanaan rauhanomaisen muutoksen Se on jumalallisen energian kanava. Se pitää yllä pyhää äiti energiaa. Arkkienkeli Michael työskentelee kurkku chakran auttaa tekemään hyvää. Aktivoi 5., 12., 15. Chakra.

Arcturian Light 225 g 325 € VARATTU Tämä yhdeksänteen ulottuvuuteen yhdistävä Arcturian Valo / Arcturian Light Andara värähtelee hyvin korkeilla taajuuksilla.

Opal Aqua Shaman Swirl 19,8 g 49 € MYYTY Tällä andaralla on KAIKKI Angel Aqua Andaran ominaisuudet, joihin on lisätty enkeli luminesenssi ja opalesenssi, jotka tuovat esiin taivaallisia valo-olentoja. Kun pysyt valossa, näet hohtavaa Kristuksen valoenergiaa. Tämä andara tuo täydellisen siunatun ilon ja paikan. Azure on olemassa korkeammassa värähtelytasossa, kohottava ja resonoiva, sen väri paljastaa meille kaikki ilot ja siunauksen.

Emerald Shift Andara 550 € MYYTY Emerald on syvän, vehreän metsän väri, koskematon ja täynnä piilotettuja salaisuuksia. Emerald Shift paljastaa sisäisen maailmansa pyhästä viisaudesta ja oivalluksista, ohjaten "Avoimuuden aikakauteen". Edistää ehdotonta rakkautta ja myötätuntoa.

Black Patinum Tämä on todella voimakas Andara, ja aivan erilainen, koska se menee suoraan sydämeesi, avaamaa sydämesi enemmän, tyhjentämällä Galaktisen Karman ja kärsimysenergiaa, joka oli syvästi ankkuroitu soluaapankkeihin / muistiin. Harvinaiset ja kauniit.

Black Patinum 38,8 g 97 € Tämä on todella voimakas Andara, ja aivan erilainen, koska se menee suoraan sydämeesi, avaamaa sydämesi enemmän, tyhjentämällä Galaktisen Karman ja kärsimysenergiaa, joka oli syvästi ankkuroitu soluaapankkeihin / muistiin. Harvinainen ja kaunis.

Black Patinum 52,5 g 131 € Tämä on todella voimakas Andara, ja aivan erilainen, koska se menee suoraan sydämeesi, avaamaa sydämesi enemmän, tyhjentämällä Galaktisen Karman ja kärsimysenergiaa, joka oli syvästi ankkuroitu soluaapankkeihin / muistiin. Harvinainen ja kaunis.

Erittäin harvinainen keräilykappale, MYYTY

Great Central Sun 32 € MYYTY Tuo korkeamman valon, viisauden, totuuden ja ymmärryksen. Kun tämän kanssa, työskentelet suoraan Ascended Master Kuthumin ja arkkienkeli Jophielin kanssa, joka auttaa koskettamaan ihmisiä viisaudella ja valaistuksella ja ystävällisyydellä. Edistää päättäväisyyttä, henkistä selkeyttä ja valtaa. Tuo harmoniaa kolmanteen chakraan sekä 12. ja 13. chakraan.

Sea foam 25,2 g 63 € MYYTY Seafoam Andara-kiteet - edustavat meidän alkukantaisia vesiä. Nämä Andara-kiteet resonoivat luomisen alkuperäiset blueprint koodit mahdollisuuksiksi. Seafoamilla on joitain kaikista Andara Kiteiden ominaisuuksia, jotka tekevät niistä harvinaisia, ainutlaatuisia, hyvin erikoisia ja tehokkaita. Seafoam puhdistaa kehoa sen solumuistia sekä mieltä ja henkeä todella tehokkaasti. Seafoam toimii pääasiassa sukupolvenvaihdossa ja niihin liittyvissä asioissa sekä DNA:n puhdistamisessa

Ane'la: Aqua blue n. 1,2 kg 990 € Aqua Blue Tämä on enkelikivi, joka luo upean Enkelikentän ympärillesi. Tuo yksilön Lähteen yhteyteen,. Mahdollisuus vastaanottaa, nousta ja integroida Lähteen potentiaalia, jonka enkelitietoisuus tuo esiin. Aqua Blue avaa rajoittamattoman tietoisuuden tähtiportiin. Aqua-sinisellä on valtavan korkea sydämen taajuus. AA-Gabriel, AM-Lady Nada ovat läsnä tässä energiassa. Neljäs, viides, kahdeksas chakra aktivoituvat.

Melchiezedek 35 € VARATTU Jumaluuden salat avautuvat tämän Andaran myötä.

Black Patinum 26,4 g 66 € MYYTY Tämä on todella voimakas Andara, ja aivan erilainen, koska se menee suoraan sydämeesi, avaamaa sydämesi enemmän, tyhjentämällä Galaktisen Karman ja kärsimysenergiaa, joka oli syvästi ankkuroitu soluaapankkeihin / muistiin. Harvinainen ja kaunis.

Violet Sovereign Amethyst 22 €

Orange Solar Fire

Cosmic Key 355,7 g 440 € Sisältää kaikki asiat. Tasapainottavain ja maadoittavin kaikista Andararoista. Musta Andara on koko ikuisuus ja sillä on siihen pääsy. Mustalla Andaralla on suuri voima, ja sellaisena se on Harvinainen ja pyhä. Black Andaran pitäjä on Sanat Kumara. Thoth antaa pääsyn niille, jotka ovat valmiita vastaanottamaan ja olemaan avoimin sydämin ja rakkaus. Black Andara toimii avaimenaan salaisuuksiin.

Mixed Fire Poistaa kaikki menestyksen esteet. Sisäenergia, lujuus, kirkkaus ja tahto. Tuo elemään vaurautta ja menestystä, jos se on puhtaasta sielusta toivottu. Antaa ykseyden ja yhteyden tunteen kaikkien kanssa. Tuo auringonvalon maahan

Aqua Blue 166,7 g 195 € MYYTY Aqua Blue Tämä on enkelikivi, joka luo upean Enkelikentän ympärillesi. Tuo yksilön Lähteen yhteyteen,. Mahdollisuus vastaanottaa, nousta ja integroida Lähteen potentiaalia, jonka enkelitietoisuus tuo esiin. Aqua Blue avaa rajoittamattoman tietoisuuden tähtiportiin. Aqua-sinisellä on valtavan korkea sydämen taajuus. AA-Gabriel, AM-Lady Nada ovat läsnä tässä energiassa. Neljäs, viides, kahdeksas chakra aktivoituvat.

Arcturian Light 94,9 g 235 € MYYTY Kuten nimestä viitataan, voimakkaat arkturilaiset energiat tuovat yhdeksännen ulottuvuuden energian sekä korkeammat energiat elämäämme. Hyvin korkea värähtelytaajuus ja linjaus. Opaali, enkelimäinen aura tuo näihin Andaroihin ihan oman laadun ja energian. Valkea valo hohtaa sateenkaaren eri väreissä ja vaihtaa hetkessä kullanhohtoon. Tämä säteilee enkeleitä ja hengellisyyttä, tuo rauhaa, valoa ja parantumista. Kohottaa sielua ja auttaa levittämään siipensä.

Sydämen muotoinen Christ Light 35 € Christ Light Taivaallinen. Taivaallinen kulta kääntää "Taivaan valon" atomin tasolla. Kultaisen / keltaisen auringonvalon väri, sen läsnäolo kohottaa kaiken sen säteilyllä. Jumalan sananjulkaisijana tunnettu Andara helpottaa yhteyden muodostamista ja ottamista lähteeseen. Sellaisena se myös vahvistaa luovuutta ja intuitiota. Tämä Andara liittyy myös arch-enkeli Gabrieliin ja välittää viestin, että "Jumala on minun voimani".

Täältä löydät myynnissä olevat Andarat.

Valitse omasi intuitiivisesti ja luota valintaasi.

Andarat muuttavat kaiken valoksi ja lisäävät iloa elämääsi. Varaudu matkaan, mistä et ole voinut edes uneksia. Nämä kaverit ovat puhdasta magiaa.

Pienet kuvaukset Andara -kuvien kohdalla on vain jäävuoren huippu siinä, miten se voi helpottaa sinua.

Andararoita käytetään, jotta pääsemme tietoisuuden suurempaan ulottuvuuteen. Andara avaa ja puhdistaa jokaisen chakran ja hävittää kaikenlaisen negatiivisuuden. Parantavat värinät ovat hämmästyttäviä, eivät tästä maailmasta. Andara energia auttaa pääsemään kaikkeen universaaliin tietoon ja nopeuttaa huomattavasti henkistä kehitystä. Andara on yksi parhaista avuista kanavointiin. Andara on myös täydellinen parantamiseen.

Andaran kiteet ovat muinaisia ​​parantavia kiteitä, jotka ovat olleet olemassa pitkän ajan ja joiden uskotaan olleen käytössä Atlantiksen ja Lemurian parantavissa temppelissä, mutta vasta viime vuosina ne on löydetty ja tunnistettu länsimaissa voimakkaana parantajana ja ylösnousemuksen edistäjinä. Ne ovat kaikki heliocentrisiä, mikä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että ne absorboivat ja heijastavat valoa, minkä vuoksi ne ovat niin suosittu valinta parantajille ja keräilijöille. Suosio ei perustu pelkästään kauneuteen. Energiat ovat erittäin voimakkaita ja voivat olla varsin intensiivisiä, mutta aina myönteisiä, kun työskentelet Andaroiden kanssa.

Kuvaus on vain yleinen suuntaviiva, mitä Andara tekee ja antaa, sillä jokaisen matka Andaran kanssa on ainutlaatuinen.

Se, mitä koet riippuu sinusta ja siitä, mihin olet valmis.  Ole valmis elämäsi suurimpaan matkaan!

Andaroilla on oma Facebook sivu: https://www.facebook.com/mysticalandara/

Tutustu myös: http://www.dragomaani.com/andarat/

Tervetuloa!