Shekina Pink

Heart of the Dove

Andara -kide hoito

Hoidot: http://www.dragomaani.com/palvelut/

Andara-kiteet ovat kristallin kaltaisia biosähköisiä lähettimiä, jotka mahdollistavat moniulotteisen kommunikoinnin. Ne avaavat yhteyden lähde-energiaan. Andara -kiteet kasvattavat värähtelytaajuutta ja lisäävät manifestaationopeutta ja ne avustavat meitä ylösnousemusprosessissa ja heräämisessä 5-ulottovuuteen.

Andarat tunnetaan Mestarien kiteinä ja sana Andara tarkoittaa "Matkata valolla".

Andarat aktivoivat olemustasi, kykyä laajentaa sydäntäsi ja mieltäsi yhtenäisyyteen. Ne muuttavat kaiken valoksi.

Andararoita käytetään, jotta pääsemme tietoisuuden suurempaan ulottuvuuteen. Andara avaa ja puhdistaa jokaisen chakran ja hävittää kaikenlaisen negatiivisuuden. Parantavat värinät ovat hämmästyttäviä, eivät tästä maailmasta. Andara energia auttaa pääsemään kaikkeen universaaliin tietoon ja nopeuttaa huomattavasti henkistä kehitystä. Andara on yksi parhaista avuista kanavointiin. Andara on myös täydellinen parantamiseen.

Andaran kiteet ovat muinaisia ​​parantavia kiteitä, jotka ovat olleet olemassa pitkän ajan ja joiden uskotaan olleen käytössä Atlantiksen ja Lemurian parantavissa temppelissä, mutta vasta viime vuosina ne on löydetty ja tunnistettu länsimaissa voimakkaana parantajana ja ylösnousemuksen edistäjinä. Ne ovat kaikki heliocentrisiä, mikä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että ne absorboivat ja heijastavat valoa, minkä vuoksi ne ovat niin suosittu valinta parantajille ja keräilijöille. Suosio ei perustu pelkästään kauneuteen. Energiat ovat erittäin voimakkaita ja voivat olla varsin intensiivisiä, mutta aina myönteisiä, kun työskentelet Andaroiden kanssa.

Miten Andara eroaa muista kivistä ja kristalleista, on se, että siinä on aina Etheriumia (prima Matra). Etherium on erittäin harvinainen yhdistelmä yli 70 mineraalista, jolla on syvällinen vaikutus kehomme ja hienompiin energiatasoihin.

Andara työskentelevät DNA: n kanssa, ja ne auttavat laajentamaan käsityksiämme kalibroimalla meitä uudelleen mm. unitilassa.

Ne toimivat suoraan sydäntasolla ja ne auttavat ihmeellisesti meitä manifestoimaan unelmamme.

 

Andaroille on oma Facebook sivusto: https://www.facebook.com/mysticalandara/

Katso myös: http://www.dragomaani.com/palvelut/

 

Tervetuloa!