29. syys, 2017

Mestari Hörhö

Galleriassani saan tavata ihania ihmisiä, jotka antavat minulle hienoja lahjoja kertomalla asioita omasta elämästään ja jakamalla ajatuksiaan. Yhden hienoimman lahjan sain kun useampi ihminen saman päivän aikana puhui ja kyseli hörhöilystä. Täällä oli eräs tapahtuma ja sen aikana ihmiset kysyivät, että mitä täällä tapahtuu, kun on niitä tapahtumia, mistä olen ilmoitellut nettisivuilla ja Facebookissa. Sanoin ihan suoraan, että hörhöilyähän se on ja ihmiset olivat ihastuksissaan. He haluavat tulla hörhöilemään, mutta eivät uskalla, kun eivät ymmärrä mistä on kyse. Naureskelimme, että seuraavaksi sitten kutsun kaikki hörhöilemään ja opiskelemme yhdessä hörhöilyn ABC:t.

Näinhän se menee, voi olla kiinnostusta, mutta kun ei tiedä ja ymmärrä mistä on kyse, niin ei ehkä kehtaa tulla ja ”paljastua” joko ei hörhöksi tai hörhöksi – ihan miten päin vain.

Keskustelin erään toimittajan kanssa ja hän sanoi haluavansa kirjoittaa juttunsa niin, että kaikki ymmärtävät, mistä hän kirjoittaa eli ei ammattislangia, mihin monet ammattilaiset vahingossa sortuvat. Kaikilla ammattilaisilla on se oma kieli, mitä he automaattisesti ymmärtävät, tavis ei ja on ihan ihmeissään, että mitä ihmettä tuo puhuu, ihan eri kieltä. Sama juttu, hörhöilyssä eli henkisissä tai toisin sanoen spirituaalisissa asioissa. Se on oma ammattialansa, jossa on oma kieli jota ei kaikki ymmärrä. Ja jokaisen ammattilaisen pitää muistaa, että vaikka itse on sukeltanut alansa ihaniin saloihin, ei toinen välttämättä tiedä mitään, vaikka kiinnostusta voi hyvinkin olla.

Tästä pääsen itse oivallukseen ja siihen lahjaan, mitä tämä palaute sai aikaan.

Henkisyys, spirituaalisuus, meedion kyvyt, selvän näkö, korttitulkinta tai mikä ikinä kyky sinulla onkaan, on vastaava spesialiteetti kuin mikä tahansa muu ammattikunta ja sen sisällä erikoistuminen. Eli vertaan henkisiä kykyjä nyt kielen opiskeluun. Aluksi et ymmärrä mitään, mutta kun sanasto ja kielioppi karttuvat alat ymmärtämään, mistä on kyse. Sitten harjoitellaan ja jossain vaiheessa uskalletaan puhua ja ymmärrys ja sanavarasto kasvavat. Huomataan, että osataan ja innostutaan ja opiskellaan lisää, ja sitten puhutaankin ihan sujuvasti ihan kenen kanssa vaan. Eli hörhöilyssä on oma sanasto, kun niitä opiskellaan, harjoitellaan ja jaetaan kokemuksia, muiden kanssa kehittyy myös taidot ja ymmärrys. Kyse on energiasta, värähtelystä ja niiden tunnistamisesta, ainakin minun kohdallani. Nyt ymmärrän, että olen aina nähnyt energioita, enkeleitä, ylösnousseita mestareita, lohikäärmeitä, oppaita sekä hyvin korkeaa ulkoavaruuden energiaa. Nämä kaikki on tällä hetkellä minulle arkipäivää, koska olen opiskellut, treenannut, käyttänyt kykyjäni ihan joka päivä. Mutta pohjimmilta kyse on tekniikasta, tahdosta ja innosta oppia. Minä olen tietoisesti valinnut ja satsannut aikaa, energiaa ja rahaa tähän. Jotkuthan sanovat, että heillä on ollut ns. yliluonnollinen kyky aina ja he pystyvät milloin tahansa missä tahansa käyttämään sitä. Minä olen treenannut, opiskellut, kohdannut itseäni ja eri puoliani ja oppinut tunnistamaan kovan työn kautta sen mitä osaan nyt. Eli voin suurella ylpeydellä sanoa olevani Mestari Hörhö.

Kiitos teille ihanat tästä mahtavasta oivalluksesta!