9. kesä, 2015

Irtipäästämisen voima

Olin jo päättänyt, että irtisanoudun "kunnon" palkkatyöstäni, mutta en ollut sitä virallisesi vielä tehnyt. Suunnittelin jo kovalla höyryllä omaa putiikkia, sen tuotteita ja palveluvalikoimaa. Touhua ja tohinaa siis riitti kovastikin. Ainakin omassa päässä.

Sitten sain puhelun ihanalta ystävältäni, joka on ennenkin toiminut universumin viestintuojana. Hän oli onnellinen päätöksestäni jatkaa täyspainoisesi taiteen parissa kun lapseni aloittaa päivähoidossa. Oli ihanaa kuulla, että hän koki minut inspiroivana itselleen ja hän sai itselleen myös vahvistusta minun päätöksestäni. Hän sanoi myös, että päätös ja irtipäästäminen vapauttaa varmasti paljon lisää energiaa eikä vanha enää paina omassa repussa. 

Olin siis jo kirjoittanut irtisanomisilmoitukseni vanhaan työpaikkaani, mutta en ollut sitä lähettänyt. Siinä samassa kun ystäväni totesi irtipäästämisen vaikutuksen, tajusin, että minun on toimittava ja nopeasti. Laitoin välittömästi puhelun päätyttyä viestin eteenpäin ja voin todella kertoa, että se toimi. Minusta tuntuu, että energiatasoni on kaiken kaikkiaan kohonnut pilviin. Luovuuteni lisääntynyt ja usko ihmeisiin ja itseeni kasvanut.

Tuntuu, että voin hengittää vapaasti.

Ihanaa!

Kohti uusia omia haasteita, onnellisena <3