24. maalis, 2015

Kun valo ottaa vallan

Varjot väistyvät ja valo saa vallan. Se on niin ihanaa ja kouriintuntuvan konkreettista. Tuntuu kuin jokainen solu ja huokonen olisi kirkastunut ja keventynyt. Tämän lisäksi surina päässä on hiljentynyt. Ajatukset ovat valoisempia ja positiivisempia ja mikä ihmeellisinta, fyysinen kipukin on pois.

Vanha totuus siitä, että kaikki tapahtuu ajallaan on julmalla tavalla niin totta. Kivussa ja varjoissa räpiessä voisi auttaa tieto siitä, että kyllä se helpottaa juuri tuona sunnuntaina maaliskuussa tai muuta vastaavaa. Mutta eihän sellaista kukaan lupaa tai tarjoile. Itse pitää puskea ja jaksaa kunnes tuntuu, että ei tästä mitään tule ja voimat on nyt loppu ja minä en enää vain jaksa. Sitten ihme tapahtuu ja muuttaa kaiken.

En tarkoita, että lilluisin nyt jossain tyhjyyden ja täyttymyksen tilassa vaan valo on todella ottanut vallan ja puhdistanut minut. Lisäksi olen saanut työvälineitä pimeyttä vastaan. Kätevää ja suhteellisen helppoa nyt kun sen tiedän.

En kiellä ettenkö olisi ollut skptinen ja todella epäilevä sekä sortunut ajattelmaan, että mitä ihmeen humpuukia tämä nyt on. Hahhaa! Saanpanhan lällätellä itselleni oikein olan takaa. Ja kyllä naurattaa ja sillä hyvällä tavalla! 

Minut on vihitty ja siunattu valoon ja järjestykseen ja nyt minä jaksan, pystyn ja kykenen! Olen voimaantunut.

Toivon teille kaikille sitä samaa.