18. joulu, 2014

Turvavyöt kiinni!

Tiedättekö, nyt on MysticALArtin nettisivuilla yli 21000 käyntiä!!!

Se on niin paljon, että minä en edes hurjimmissa kuvitelmissani osannut sellaista haaveilla. Kiitos kaunis.

Tiedättehän te myös sen, että kun aloitin maalaamisen, en tiennyt, uskonut tai edes haaveillut, että ihmiset olisivat kiinnostuneita tauluistani tai haluaisivat niitä ostaa. Tämä matka on ollut uskomaton. 

Sen lisäksi, että te olette olleet kiinnostuneita tauluistani, niin olette lukeneet blogiani. Hah, se on ollut vielä suurempi ihmetyksen aihe. Ymmärrän kyllä, että se on tätä päivää, mutta minähän olen eilisen teeren tyttö ja olen kuin Liisa Ihmemaassa.

Sain taulut maanantaina takaisin kotiin näyttelystä ja pimeys väistyi. Olen riippuvainen tauluistani! Olen ollut masentunut, lohduton ja täysin toivoton kun ne ovat olleet pois. Tämä on totta. Olen kulkenut unessa ja sumussa sekä epätoivon syöverissä. Luulin, että olen menettänyt kyvyn maalata ja toivon.

Ensimmäinen ilta kotona ilman tauluja oli kamala. Suojelus oli pois ja minulla oli epävarma olo. Tilanne on korjattu! Elämä on taas taikaa ja uskoa täynnä ;) Toki monta taulua sai uuden omistajan, mutta en tavallaan menettänyt mitään, sillä jokainen uusi omistaja antoi minulle niin paljon, kun kertoi mitä taulu heissä herättää. Se on tiedättekö upea tunne, kun ihminen liikuttuu kyyneliin saakka tauluni kanssa. Silloin olen onneni kukkuloilla ja tunnen niin suurta kiitollisuutta ja onnistumisen tunnetta.

Kiitos vielä kerran Aspirukseen, ensimmäisen näyttelyni tilalle. Upeita naisia hienon konseptin takana! On hienoa tavata ihmisiä, jotka todella ovat hyvällä asialla, ja joihin voi todella luottaa. 

Kiitos vielä kaikille teille, jotka kävitte näyttelyssä! Se merkitsi minulle todella paljon <3

 

Nyt jään odottamaan inspiraation tuloa. Tiedän, että jotain ihanaa on tulossa!

 

Ihanaa ja rauhallista Joulunaikaa teille rakkaat!