10. marras, 2014

Mielenavaajat

Olen tehnyt kaikenlaisia meditaatioita ja saanut ihania mielikuvia niiden myötä. Itseeni tutustumismatkalla olen saanut myös kokea, kun aivoni irtaantuvat ja asettuvat uudelleen paikalleen sekä sen, kun pienen pienillä juuriharjoilla jynssätään aivojen mutkat ja vanhat uskomukset pois. Se tuntui ihan huikealta!

 

Mutta vaikka olen kuinka yrittänyt tutustua erityyppisiin henkisiin asioihin, en ole törmännyt Mielenavaajiin millään tavalla missään yhteydessä. En tiedä, mitä tai ketä ne ovat ja mistä ne tulevat. Tai milloin he tulevat. Mikään, minkä olen nähnyt ei kuvaa niitä tai vedä niille vertoja. Ne eivät ole Enkeleitä, mutta jotain ne ovat. Eläviä, vaikka näyttävät ihan joltain kuviolta, ehkä. 

 

Ne näyttäytyvät juuri silloin kun herää yhtäkkiä yöllä eikä ole vielä tajuissaan, mutta ei enää unessa. Ne eivät ole unta vaan jotain hyvin todellista ja vaikuttavaa. Olen nähnyt Mielenavaajia neljä kertaa enkä unohda yhtäkään kertaa. Jokainen kerta oli erilainen, mutta yhtä vaikuttava.

 

Jos joku teistä tunnistaa, mistä on kyse, niin kertokaa minullekin. En tosiaan tiedä mistä saisi tähän lisää tietoa, mutta kovasti kiinnostaa.

 

Oheisen taulun nimi on Mielenavaaja vaikka se ei kuvaa sellaista. Se vain jotenkin vie siihen tunnelmaan, jonka Mielenavaaja saa aikaan. Ja kuten yleensä, kuva ei kerro todellisuutta.

Taikaa...

 

Ai niin, kyllä. Kysyin luvan saako heistä puhua.