19. maalis, 2014

Oletko oman elämäsi Katariina Souri?

En ole tainnut kertoa mistä MysticALArt on saanut alkunsa?

 

Olimme menossa viime vuoden lopulla Sushibaariin syömään. Olimme jo lähellä, mutta aikaa pöytävaraukseen oli vielä. Kurvasimme pitkin Annankatua ja etsimme parkkipaikkaa kun silmiini osui jotain, mitä en ollut aiemmin nähnyt. Olin siihen asti kuvitellut naivisti, että olin ainoa taiteilija, joka laittaa pientä bling blingiä tauluihinsia. Pyysin, no, voi olla että huusin miehelleni, että tuonne pitää päästä! Mikä paikka tuo on?!?

 

Katariina Sourin konseptiliike sijaitsee Annankatu 11. kohdalla. Olin lumoutunut ikkunassa olevista teoksista ja minun oli pakko päästä sisään. Oli mykistynyt. Täysin myksitynyt, enkä pystynyt oikein sanomaan mitään, vaikka ihana Katariina Souri tuli heti meitä palvelemaan ja kertomaan tauluista ja omasta elämästään. Hän on ihana. Hänessä on sitä jotain. Hän ymmärsi jopa mieheni karvaista huumoria.

 

Olisin voinut ostaa minkä tahansa teoksen. Ja jos palkkatyöläinen olisin sen  varmasti olisin tehnyt. Mieheni iski erääseen tauluun silmänsä, mutta pohti vielä. Päätimme mennä syömään ja fiilistelemään. Sanoinkin hänelle, että jos vain voisin, niin ostaisin hänelle lahjaksi tuon teoksen. Meillä on tapana hurahtaa taiteeseen, sillä se on niin lähellä sydäntä.

 

Söimme ja menimme takaisin Sourin liikkeeseen. Hän oli kieltämättä yllättynyt ja vielä yllättyneempi hän oli kun mieheni totesi, että otan tuon. Kiitos.

 

Taulu sopii meille loistavasti. Ihanaa saada osa tuota Sourin magiaa myös meille.

 

Mieheni lapset tulivat kotiin ja he huomasivat taulun heti ja huusivat, että Anna, oletko oppinut maalaamaan noin hienosti!?!???!

 

Niin.

 

Kyllähän se kirpaisi.

 

Lisää suolaa haavoihin toi vielä se, kun mieheni kertoi olleensa lounaalla ja kertoneensa ostaneensa oikean taiteilijan taulun.

 

Oikean taiteilijan taulun! !!!! !!! ?

 

Jep.

 

No mitä sisuuntunut nainen  tekee?

 

Perustaa omalle taiteelleen nettisivut, yrityksen, ilmottautuu messuille ja alkaa myydä taulujaan.

 

Ei siinä vielä kaikki.

 

Ilon & VAlon Markkinoilla oli mahtavaa huomata, että minulta kysyttiin vinkkejä maalaukseen ja eri tekniikoihin. Tiedusteltiin, että miten olen voinut saada tuon ja tuon pinnan ja että, pidänkö maalauskursseja. Kaikesta muusta puhumattakaan eli kyseltiin, että kuka sinulle on antanut ideat näihin tauluihin, kuka on konseptoinut tämän jne.

 

Aaah!

 

Olen oman elämäni Katariina Souri!

 

 

Tässä linkki hänen kotisivuilleen, mutta suosittelen kyllä liikkeessä käyntiä:

http://www.katariinasouri.com/

 

Taulumme nimi on Silent Wings