1. maalis, 2014

Puuhaa, puuhaa...

Ai, ai mitä siunauksia!

 

Ilon & Valon Markkinat lähestyvät. Puuhaa riittää mielin määrin. Messupaikka, taulut, markkinointimateriaalit: käyntikortit, flyerit, banderollit, kassit, pussit, silkkipaperit, tarrat, kuitit, maksukone ja, ja, ja, ja! Ihanaa hässäkkää! Lisäksi sain useamman tilaustyön. Tämähän tuntuu ihan taiteilijan työltä! Mikä unelmien täyttymys!

 

Lisäksi mieheni osallistuu ihan täysillä kaikkeen. Hän rakentaa tauluille seiniä ja kuljetusbokseja sekä toimii mesenaattina. Mesenaatti. Mikä sana!

Mesenaatti (lat. Maecenas) on taiteen, taiteilijoiden ja joskus myös tieteenharjoittajien suosija ja heidän taloudellinen tukijansa. Tuki voi olla suoria lahjoituksia ja erilaisia stipendejä tai taiteilijan teosten ostamista tai tilaamista riittävän tulotason turvaamiseksi.

Tunnetuimpia mesenaatteja ovat olleet Medicin suku Firenzessä renessanssin aikaan ja mesenaateille nimensä antanut Gaius Maecenas.(Wikipedia)

 

Välillä joudun ihan nipistämään itseäni, jotta voin uskoa, että tämä kaikki on totta. Unelmieni täyttymys on maalata. Lisäksi ihmiset haluavat minun maalavan heille! Mieheni uskoo minuun ja tukee minua. Lapseni 1,5 v tukee myös tavallaan: nukkuu välillä niin hyvin, että saan maalattua tai katselee muumeja...

 

Vielä pari taulua messuille ja ollaan valmiita.

 

Nähdään pian!