17. tammi, 2014

Rockin Raven alias Rokkikukko

Välillä inspiraation imu vain vie mennessään, kuten tämän Rockin Raven taulun kohdalla. Se sai anaitusti Rokkikukko lempinimen, sillä onhan siinä kieltämättä hieman sellaista röyhkeää asennetta, jota myös perinteisissä rokkilegendoissakin on. Maailma sylissä ja jaloissa.

 

Olin suunnitellut tekeväni aivan toisen teoksen, jota olin mietiskellyt jo pitkään. Kun aloitin maalaamisen veti ihana inspiraation imu minut mukaansa. Pensselit viuhui ja materiaalia kului. Kun havahduin mystisestä maalaustranssista huomasin, että taulupohjalla pöyhkeili korppi. Ihan tuosta noin vain, yhtäkkiä siihen oli syntynyt korppi täynnä blingblingiä. Olin itse ihan puulla päähän lyötynä ja katselin teosta ihmeissäni.

 

Upeinta näissä imuissa on se mahtava yllätyksellisyys myös itselleni. Yleensä, kun antautuu lumouksen vietäväksi syntyy jotain ihmeelistä, enemmän kuin olisi voinut itse suunnitella tai kuvitella. Olen itse täysin Rokkikukko fani, sillä se yllättää minut joka kerta sen nähdessäni. Jo sen raivokas päättävisyys syntyä tähän maailmaan koko loistossaan on hämmästyttävää.

 

Randomilla maaliin, kuten tapaamme erään ihanan ystäväni kanssa naureskella kun ihmettelemme elämän koukeroita. Rockin Raven raivasi tiensä maailmaan ja logoon, käyntikorttiin ja sivujen maskotiksi. On se aikamoinen tyyppi!

© 2014 by Anna Laakkonen